På grund av den rådande situationen med COVID-19 så får ni inte komma på några av våra dyk om du har några som helst symptom, om några som du bor med har symptom, misstänks ha eller har corona. 

Tack att ni tänker efter en extra gång innan ni kommer och ser till att ni följer riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten när ni tar er till dyket. Samt att ni tänker på varandra och socialt distanserar på plats. 

Vi ser gärna att ni anmäler er till dyken nedan om ni vill delta

Tack på förhand!

Nästa dyk

 • 22 mars 2023 11:00 – 23 mars 2023 11:00
  Eriksdalsbadet, Hammarby Slussväg 20, 118 60 Stockholm, Sverige
  För både dykare och Repdragare
 • 15 apr. 2023 10:00 – 16 apr. 2023 14:00
  Karlslunds Hamnkrog, Dalarövägen 162, 136 91 Haninge, Sverige
  Vi fortsätter där vi avslutade på Karlslunds marina, kom och hjälp till på land eller i vatten! Även denna gång kör vi hela helgen, möjlighet att sova kvar finns.
 • lör 22 apr.
  22 apr. 2023 11:00
  Bromma, Bromma, Stockholm, Sverige
  Tillsammans med Rotary dyker vi av någon del av Bromma Plats är ännu inte bestämd Vi gör det vi är bäst på det vill säga rensar!!!
 • 13 maj 2023 11:00
  Bromma, Bromma, Stockholm, Sverige
  Tillsammans med Rotary dyker vi av någon del av Bromma Plats är ännu inte bestämd Vi gör det vi är bäst på det vill säga rensar!!!

GÖR SKILLNAD

Alla kan vara med och delta i projekt Rena Mälaren. Ingen kan göra allt men tillsammans kan vi göra mycket! Läs nedan om hur du kan göra skillnad!

DSC_6537.jpg
DSC_6074.jpg
DSC_6594.jpg

DYKARE

Har du dykcertifikat eller erfarenhet av fridykning? Då är du perfekt under vattenytan. Som dykare i Rena Mälaren är din uppgift att hitta samt fästa skräpet i rep som repdragarna sedan drar upp.

REPDRAGARE

Håller du dig hellre på land? Då är du perfekt som repdragare. Repdragarens uppgift är både kul och viktig! När dykaren fäst det upphittade skrotet i repet är det repdragarens uppgift att dra upp det ur vattnet. Vid eventuell nödsituation är det även repdragaren som meddelar dykledaren! Alla kan hjälpa till som repdragare. Så på med handskarna och greppa repet så kör vi!

ENGAGERA DIG PÅ ANDRA SÄTT

Passar varken rollen som dykare eller repdragare dig? Eftersom projektet drivs ideellt frinns det mängder av sätt att engerar sig på. Vill du hjälpa till i form av att donera pengar kan detta göras via Milkywire eller swish 123 013 87 27. Andra sätt att hjälpa till kan vara genom att låna ut ett släp, eller genom att sprida information om projektet på sociala medier!

KONTAKTA OSS

Vill du vara med och hjälpa till? Anmäl dig via formuläret nedan!

arrow&v

Thanks for submitting!

DSC_0968.jpg